Crijevo za salamu Fabios 40 mm visokokvalitetno je kolagensko crijevo namijenjeno za izradu domaćih kobasica, tankih salama i raznih polutrajnih mesnih proizvoda. Odlikuje se izvrsnom čvrstoćom, ujednačenom debljinom i stabilnošću pri punjenju, što omogućuje profesionalne rezultate i kod kućne izrade i u mesarskoj proizvodnji.
Crijevo je jednostavno za upotrebu, dobro podnosi termičku obradu te osigurava lijep, ujednačen oblik, pravilno sušenje i stabilnost gotovog proizvoda. Idealno je za sve koji traže pouzdano i kvalitetno kolagensko crijevo za tanje kobasice i mesne prerađevine.
Prednosti crijeva Fabios 40 mm:
-
Visokokvalitetno kolagensko crijevo
-
Promjer 40 mm – idealan za kobasice i tanje salame
-
Odlična čvrstoća i ujednačenost
-
Jednostavno punjenje i oblikovanje
-
Pogodno za sušenje i termičku obradu
-
Profesionalni rezultati i kod kućne izrade
Namjena: domaće kobasice, tanje salame, polutrajni proizvodi, kućna izrada i mesnice.
















