Crijevo za salamu BAK 60 mm kvalitetno je kolagensko crijevo namijenjeno za izradu većih kobasica, polutrajnih i trajnih salama te drugih mesnih proizvoda širih dimenzija. Odlikuje se izvrsnom čvrstoćom, ujednačenim promjerom i stabilnošću pri punjenju, što omogućuje pouzdane i profesionalne rezultate u kućnoj i mesarskoj proizvodnji.
Crijevo je jednostavno za upotrebu, dobro podnosi dimljenje, sušenje i termičku obradu te osigurava lijep, pravilan oblik i postojanost gotovog proizvoda. Idealno je za sve koji trebaju crijevo srednje-širokog promjera za kvalitetnu izradu domaćih salama.
Prednosti crijeva BAK 60 mm:
-
Kvalitetno kolagensko crijevo
-
Promjer 60 mm – idealno za srednje velike salame i mesne prerađevine
-
Odlična čvrstoća i ujednačenost
-
Jednostavno punjenje i oblikovanje
-
Pogodno za sušenje, dimljenje i termičku obradu
-
Profesionalni rezultati i kod kućne izrade
Namjena: salame srednje veličine, polutrajni i trajni proizvodi, domaća izrada i mesnice.
















