2 x Bio Plantella Start zemlja 50 L + GRATIS Vrt organsko tekuće gnojivo 250 ml

17,58 

Opis proizvoda

Iskoristite akciju i uz kupnju dvije Plantella zemlje od 50 l dobivate besplatno tekuće gnojivo od 250 ml.

2 x Bio Plantella Start 50 L

Visokokvalitetna zemlja od najkvalitetnijih treseta za prve sjetve i pikiranje. Mladim biljkama nudi idealne uvjete za razvoj korijenja i snažan rast.

1 x Bio Plantella vrt  – 100% tekuće organsko gnojivo s algama

Visokokvalitetni tekući 100% organski biostimulans od ekstrakta morskih alga s dodanim vitaminima jača biljni korijenski sustav, pomaže u boljem prihvatu hranjiva i omogućuje zdraviji razvoj, bujniju cvatnju, veći urod i bolju kvalitetu plodova te puniji okus.

Organski stimulans Bio Plantella Vrt je u tekućem obliku čime biljkama omogućuje primjerene količine hranjivih tvari. Glavni sastojak organskog hranjiva Bio Plantella Vrt su tekući ekstrakti od morskih algi koji izvanredno djeluju na biljke. Kada biljci dodamo biostimulans, ojača se korijenski sustav što omogućuje optimalan prihvat anorganskih tvari iz zemlje i omogućuje zdraviji razvoj, bujnu i produženu cvatnju. Redovitim dodajanjem biljci osjetno povećavamo metabolizam i pospješujemo rast, povećamo urod. Ujedno se povećava otpornost biljaka na smrzavanje i ostale stresne uvjete. S dodanim vitaminima biostimulans omogućuje zdravi i jednakomjeran rast te tvorbu ukusnih i sočnih plodova.

Kategorije: , , , , , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 17,01 €