Crijevo za salamu BAK 50 mm kvalitetno je kolagensko crijevo namijenjeno za izradu domaćih i polutrajnih kobasica, salama i drugih mesnih proizvoda standardnog promjera. Odlikuje se izvrsnom čvrstoćom, ujednačenim promjerom i stabilnošću pri punjenju, što omogućuje profesionalne rezultate kako u kućnoj, tako i u industrijskoj proizvodnji.
Crijevo je jednostavno za upotrebu, dobro podnosi dimljenje, sušenje i termičku obradu te osigurava lijep oblik i dugotrajnost gotovog proizvoda. Idealno je za sve koji žele pouzdano i kvalitetno kolagensko crijevo za svakodnevnu proizvodnju kobasica i salama.
Prednosti crijeva BAK 50 mm:
-
Kvalitetno kolagensko crijevo
-
Promjer 50 mm – idealno za salame i polutrajne kobasice
-
Visoka čvrstoća i ujednačenost
-
Jednostavno punjenje i oblikovanje
-
Pogodno za sušenje, dimljenje i termičku obradu
-
Profesionalni rezultati i kod kućne izrade
Namjena: salame, polutrajne kobasice, domaća proizvodnja i mesnice.
















