Crijevo za salamu BAK 55 mm kvalitetno je i izdržljivo kolagensko crijevo namijenjeno za izradu većih kobasica, polutrajnih i trajnih salama te raznih mesnih proizvoda. Odlikuje se odličnom čvrstoćom, ujednačenim promjerom i stabilnošću pri punjenju, što omogućuje pouzdane i profesionalne rezultate u kućnoj i mesarskoj proizvodnji.
Crijevo je jednostavno za upotrebu, dobro podnosi termičku obradu, dimljenje i sušenje te osigurava lijep oblik i postojanost gotovog proizvoda. Idealno je za sve koji trebaju crijevo veće širine za kvalitetnu izradu domaćih salama.
Prednosti crijeva BAK 55 mm:
-
Kvalitetno kolagensko crijevo
-
Promjer 55 mm – idealno za veće salame i polutrajne proizvode
-
Odlična čvrstoća i stabilnost
-
Jednostavno punjenje i oblikovanje
-
Pogodno za sušenje, dimljenje i kuhanje
-
Pogodno za kućnu i profesionalnu upotrebu
Namjena: veće salame, polutrajni i trajni mesni proizvodi, domaća izrada i mesnice.
















