Effect aerosol za ose 750 ml

Original price was: 10,37 €.Current price is: 9,64 €.

Opis proizvoda

Insekticid s trenutnim djelovanjem, za uništavanje osa i sršljena te s dugotrajnim učinkom za učinkovitu zaštitu od osa i stršljena.

Prednosti

  • moguće prskanje s udaljenosti 4-6 metara
  • trenutno djeluje
  • dodan PBO za bolju učinkovitost
  • kombinacija dviju aktivnih insekticidnih tvari koje omogućavaju brzo i produženo djelovanje

Opis

Effect aerosol za ose i stršljene kontaktni je insekticid u spreju s dokazanim učinkom u suzbijanju osa i stršljena. Posebna formula dviju aktivnih tvari, permetrina i tetrametrina, trenutno uništava dosadnu gamad, neposredno prigodom kontakta, a djeluje i produženo čime omogućava i dugotrajnu zaštitu, dugo vremena čuva prostor od opasnih kukaca.

Testirana učinkovitost

Effect aerosol protiv osa i stršljena pokazao se kao učinkovito sredstvo za uništavanje gnijezda  na terenskim ispitivanjima, koje osigurava 100% učinkovito djelovanje za manje od 15 minuta, dok ni unutar 24 sata nema vidljive aktivnosti osa i stršljena oko gnijezda.

Uputa za uporabu

Prije uporabe dobro protresite. Raspršivač držite u okomitom položaju. Za ose i stršljene prskajte s udaljenosti 3-4m, i to za ose 5 sekundi, a za stršljene 10 sekundi. U slučaju kiše ponovo poprskajte. Ne prskajte po ljudima, domaćim životinjama, hrani, opremi za pripremu hrane i priboru za jelo.

SKU: 84555 Kategorije: , , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8,66 €