Lallzyme OE – Enzim 20g

Izvorna cijena bila je: 10,52 €.Trenutna cijena je: 9,99 €.

Opis proizvoda

NAMJENA PROIZVODA: Enzim Lallzyme OE namijenjen je za maceraciju crnog grožđa i dobivanje vina punog ili srednje punog tijela, kao i za maceraciju aromatski neutralnih sorti bijelog grožđa.

UČINAK NA VINO: Visokokoncentrirana pektinaza sa srednje izraženim sekundarnim aktivnostima (celulaza, hemicelulaza) pruža učinkovit, ali nježan ekstrakcijski efekt.

DOZIRANJE: 1–1,5 g/hl.

UPUTE ZA UPOTREBU: Otopiti enzim u odgovarajućoj količini vode ili mošta (npr. 1 gram enzima u 100 grama tekućine) i dobro umiješati u ostatak kljuka.

  • Za fermentaciju u kontaktu s pokožicom (neutralno i zdravo bijelo grožđe) na temperaturi 8–14 °C tijekom 2–12 sati: 1–1,5 g/hl.

  • Za fermentaciju u kontaktu s pokožicom na temperaturi 18–28 °C tijekom 2–12 dana: 1 g/hl.

SKU: 81389 Kategorija: Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10,52 €
Dostupnost po trgovinama ▲
  • Centrala Požega
  • Nova Gradiška M-1
  • Gradac
  • Vukovar
  • Požega MP
  • Staro Topolje
  • Trenkovo
  • Popovača
  • Čačinci
  • Pakrac
  • Velika Kopanica
  • Vrpolje
  • Našice
  • Daruvar
  • Čepin
  • Staro Pet. Selo
  • Lužani
  • Okučani
  • Đurđevac
  • Hercegovac
  • Garešnica
  • Brestača
  • Nova Kapela
  • Bjelovar
  • Veliki Grđevac
  • Dežanovac
  • Končanica
  • Čazma
  • Osijek
  • Gola
  • Virje
  • Ivanić Grad
  • Grubišno Polje
  • Labin
  • Eminovci
  • Petrinja
  • Orahovica
  • Ivankovo
  • Dalj
  • Slatina
  • Suhopolje
  • Sotin
  • Stari Mikanovci
  • Đakovo
  • Jalžabet
  • Ludbreg
  • Sisak
  • Nova Gradiška M-74
  • Rovišće
  • Koprivnica