Puževi Stop 750 ml

Original price was: 5,86 €.Current price is: 5,45 €.

Opis proizvoda

Prirodno sredstvo protiv puževa

Najbolja obrana od puževa je prirodno jačanje biljaka. Zdrave i jake biljke neće tako brzo oslabiti nakon napada te ukoliko dođe do njega brzo će se oporaviti.

Prirodno sredstvo protiv puževa Puževi STOP djeluje preventivno i dugotrajno. Sadrži prirodne ekstrakte koji tvore kompleks koji odbija puževe. Svojim osjetilima puževi će sredstvo osjetiti kao opasnost i brzo se povući. Za lakšu obranu, sredstvo djeluje antistresno na biljke i omogućuje im brži oporavak

Prirodno sredstvo protiv puževa djeluje na biljke svih vrsta. Priprema se zajedno s vodom za zalijevanje ili prskanje biljaka. Može se koristiti više puta godišnje, jer je u potpunosti bez agrokemikalija te djeluje dugotrajno i ekološki je prihvatljivo.

Upotreba sredstva Puževi STOP

Prirodno sredstvo protiv puževa Puževi STOP u tekućem je obliku, pa je njegovo korištenje jednostavno. U pravom omjeru pomiješajte ga s vodom i zalijevajte biljke. Pomoći će vam i mjerna skala otisnuta na ambalaži.

  • Doziranje sredstva: 250 ml na 10 L vode za 50 – 100 m² ili 25 ml na 1 L vode za zalijevanje manjih površina.
  • Izmjerite točnu količinu sredstva pomoću čepa. Za 1 L sredstva dovoljna su 3 puna čepa.
  • Svaka linija na mjernoj skali mjeri 125 ml, što odgovara pripremi od 5 L sredstva.
  • Dobro protresite bočicu s sredstvom. Izmjerite točnu količinu sredstva koju dodajete u vodu. Sredstvo dobro protresite ili promiješajte.
  • Preventivna upotreba: S pripremljenim sredstvom zalijevajte mlade biljke. Zatim ponovite za vrijeme rasta.
  • Kurativna upotreba: Za slabe biljke povećajte dozu, 500 ml na 10 L vode ili 50 ml na 1 L vode i ponovite zalijevanje nekoliko puta u razmacima od nekoliko dana. Ukoliko nema reakcije, ponovite u roku od 10 dana, s najmanjom preporučenom dozom (125 ml na 10 L).
SKU: 85811 Kategorije: , , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,86 €