-7%
Opis artikla
Djelovanje proizvoda Sanolac Lamb®:
sprečava probavne smetnje
brzi rast resica u buragu i rani razvoj buraga
zdrava, otporna i vitalna janjad
Značajke proizvoda
Fina biljna mast s talištem ispod tjelesne temperature za optimalnu probavu
Uravnotežena kombinacija vitamina i aktivnih sastojaka jača otpornost i podupire metabolizam
Pivski kvasac stimulira apetit i aktivnost buraga i osigurava visokokvalitetni izvor proteina
Grožđani i mliječni šećer izvori su brzo raspoložive energije
Najbolja topljivost i prikladnost za automatske pojilice
Primjena
Temperatura napajanja Sanolac Lamb iznosi 38 °C. Temperatura priprave: 40 do 45 °C.
Janjad: 220 g Sanolac Lamb po litri vode.
Jarad: 190 g Sanolac Lamb po litri vode.
2. – 7. dan: 1,7 – 2,2 litre podijeljeno na 4 obroka
8. – 21. dan: 1,8 – 2,4 litre podijeljeno na 3 – 4 obroka
Od 22. dana: ponuditi koncentrat, kvalitetno sijeno i vodu po volji