Aparat za vakumiranje Home 280 Status

Original price was: 170,00 €.Current price is: 158,10 €.

Opis proizvoda

Vakuumski aparat Home 280 je odličan odabir za svakodnevno pohranjivanje namirnica u kućanstvima. Jednostavan za upotrebu, ali vrlo pouzdan i siguran zahvaljujući senzorima za tekućinu i pregrijavanje. Razvijen i proizveden u Sloveniji. Home 280 je idealan za čuvanje namirnica koje se kupuju tjedno ili za pakiranje manjih količina hrane svakodnevno.

  • Home 280 je idealan za čuvanje namirnica koje se kupuju tjedno ili za pakiranje manjih količina hrane svakodnevno. Na primjer, možete kupiti veće količine mesa na akciji ili od farmera i vakuumirati ga po porcijama. Svježe meso možete čuvati u zamrzivaču do 18 mjeseci. To znači da ćete uvijek imati sastojke za ručak pri ruci.
  • Vakuumski uređaj Home 280 ima tri funkcije vakuumiranja za različite vrste hrane:
  • Automatsko vakuumiranje bez zaključavanja poklopca. Prikladno za suhe i čvrste namirnice (suhomesnati proizvodi, orašasti plodovi, tvrdi sir). Aparat automatski vakuumira i zavari vrećicu kad postigne prethodno postavljeni podtlak od -750 mbar.
  • Ručno vakuumiranje za vlažne i osjetljive namirnice poput svježeg mesa, voća i povrća. Pomoću tipke start – stop zaustavite pumpu prije nego što tekućina dosegne traku za zavarivanje ili prije nego što se namirnice deformiraju.
  • Vakuumiranje posuda i drugih Statusovih vakuumskih pomagala poput vakuumskih posuda, univerzalnih vakuumskih poklopaca. Odlično rješenje za spremanje juha i umaka.
SKU: A235361 Kategorije: , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 158,10 €