Crijevo za salamu Fabios 50 mm visokokvalitetno je kolagensko crijevo namijenjeno za izradu svih vrsta domaćih i polutrajnih kobasica, salama i mesnih proizvoda. Odlikuje se izvrsnom čvrstoćom, ujednačenom debljinom i stabilnošću pri punjenju, što omogućuje profesionalne rezultate i kod kućne i kod industrijske proizvodnje.
Crijevo je jednostavno za upotrebu, dobro podnosi termičku obradu te osigurava lijep oblik, pravilno sušenje i dugotrajnost proizvoda. Idealno je za sve koji žele kvalitetan i pouzdan materijal za izradu domaćih suhomesnatih proizvoda.
Prednosti crijeva Fabios 50 mm:
-
Visokokvalitetno kolagensko crijevo
-
Promjer 50 mm – idealan za salame i polutrajne kobasice
-
Odlična čvrstoća i ujednačenost
-
Jednostavno punjenje i oblikovanje
-
Pogodno za sušenje i termičku obradu
-
Profesionalni rezultati i kod kućne izrade
Namjena: salame, polutrajne kobasice, domaća proizvodnja i mesnice.
















