Syngenta Lumax 5 L – herbicid

Original price was: 97,83 €.Current price is: 90,98 €.

PROIZVOD JE PROFESIONALNO SREDSTVO TE SE ZAKONSKI MOŽE PODIĆI I PLATITI ISKLJUČIVO U LJEKARNI.

Težina 7 kg

Opis proizvoda

Najcjelovitije rješenje za suzbijanje najširega spektra jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova u kukuruzu.

Odlično suzbija tvrdokorne korove kao što su abutilon, ambrozija, loboda, dikica i druge jednogodišnje korove. Lumax će djelovati na korove preko lista i preko tla te izraženim produljenim djelovanjem spriječiti naknadni ponik korova.

Lumax je trojna kombinacija herbicidnih djelatnih tvari i predstavlja najcjelovitije rješenje za suzbijanje najširega spektra jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova u kukuruzu.

Lumax je najbolji izbor za rano suzbijanje korova u kukuruzu jer:

Ima najizražajnije djelovanje na korove: najizraženije djeluje na tvrdokorne korove kao što su europski mračnjak (abutilon), ambrozija, loboda, dikica, ambrozija i ostale jednogodišnje uskolisne i širokolisne korove.
Ima najšire vrijeme primjene: od sjetve do trećeg lista kukuruza čime korisniku pruža fleksibilnost u primjeni.
Sprječava naknadni ponik korova: Lumax ima posebno izraženo dugotrajno (rezidualno) djelovanje zbog čega sprječava naknadni ponik korova.
Siguran je za usjev kukuruza: Lumax je najsigurniji (selektivan) za usjev kukuruza u odnosu na druge herbicide koji se također primijenjuju u ranom post-em tretmanu.
Primjena: Nakon sjetve kukuruza do stadija 3 lista za suzbijanje jednogodišnjih uskolisnih i širokolisnih korova.

Doza: Prije nicanja kukuruza: 3,5 – 4 l/ha. Nakon nicanja do 3 lista kukuruza u dozi 3,5 l/ha uz dodatak okvašivača Etalfix Pro (0,1 l/100 l vode).

SKU: 30039 Kategorije: , , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 90,98 €