Organske jagode i bobičasto voće 1 kg

Original price was: 6,27 €.Current price is: 5,83 €.

Opis proizvoda

Organsko gnojivo za jagode može se pohvaliti jedinstvenom mješavinom prirodnih pojačivača i gnojiva za bujni rast bobičastog voća. Stvara idealne uvjete za rast u tlu i povećava stvaranje humusa. Kao rezultat toga, sadnice će uz pomoć prirodnih sastojaka ovog gnojiva proizvesti zdrave i sočne plodove.

Zašto odabrati gnojivo za jagode HomeOgarden:

 • Sadrži pojačivače prirodnog rasta.
 • Povećava urod.
 • Sadrži prirodne alge.
 • Sadrži važne hranjive sastojke za rast i razvoj.
 • Povećava stvaranje humusa.
 • Primjereno je za sve vrste jagoda i bobičastog voća.
 • Brza topljivost i djelovanje.
 • 100% je prirodano i certificirano za organsku proizvodnju.
 • Ima EKO certifikat.

Organsko gnojivo za jagode najbolja organska njega za vaše bobičasto voće

Gnojivo za jagode Organske jagode i bobičasto voće jedinstvena je formula koja njeguje vaše biljke na prirodan i ekološki prihvatljiv način. Pruža sveobuhvatnu njegu jer povećava plodnost tla i hrani ga potrebnim hranjivim sastojcima a dodani su mu prirodni poboljševači.

Gnojivo za jagode sadrži prirodne poboljšivače: alge, organski magnezij i kalcij. Ti su sastojci ključne hranjive tvari za uspješan rast bobičastog voća. Zajedno sjajno surađuju na poboljšanju tla i stvaranju zdravih plodova.

Zahvaljujući mikrogranulaciji gnojivo za jagode se iznimno brzo topi i djeluje te je stoga vrlo prikladno i kao dodatno gnojivo tijekom cijele godine, a također brzo djeluje na biljke.

Priprema gnojiva za jagode Organske jagode i bobičasto voće

Primjena mirogranuliranog gnojiva za jagode je jednostavna. Pomiješajte preporučenu količinu gnojiva sa zemljom u koju sadite sadnicu.

 • Za 25 m² površine potrebno vam je 1 kg gnojiva.
 • Kod sadnje u korita i posude, pomiješajte gnojivo sa zemljom, poštujući omjer 250 g gnojiva na 50 l zemlje.
 • Kod sadnje manjih sadnica (jagode), dodajte 50 g gnojiva (1 šaka).
 • Za veće sadnice (maline ili ribiz) dodajte 100 g gnojiva (2 šake)

Upotreba & specifičnosti proizvoda

Je li gnojivo za jagode prikladno za moj vrt?

Organsko gnojivo za jagode prikladno je za sve vrste jagoda i bobičastog voća.

Na koje načine mogu koristiti gnojivo za jagode?

Gnojivo Organske jagode i bobičasto voće koristite kao osnovno gnojivo prilikom sadnje novih sadnica. Također se preporučuje i prihrana tijekom rasta, jer na taj način biljci neprestano dodajete potrebne hranjive sastojke potrebne za bujni rast.

Koliko gnojiva za jagode mi je potrebno?

Proizvod je dostupan u pakiranju od 1 kg, što je dovoljno za 25 m². Kada sadite u posude, pripazite na omjer od 250 g gnojiva na 50 l zemlje. Omjer se može prilagoditi kvaliteti supstrata ili zemlje.

Što sadrži organsko gnojivo za jagode?

100% granulirano organsko gnojivo s prirodnim algama. N (ukupni dušik) 6%, P205 (fosforni pentoksid) 5%, K20 (kalijev oksid) 10%, CaO (kalcijev oksid) 4,2%, MgO (magnezijev oksid) 4%. pH neutralan 6-7. Gnojivo ne sadrži teške metale koji prelaze dopuštene granice.

U koje doba godine koristiti gnojivo za jagode?

Biljke u vrtu i voćnjaku mogu se gnojiti od veljače do studenog. Pripazite da tlo nije smrznuto.

Kako postići najbolje rezultate?

Većina bobičastog voća dobro uspijeva na huminskim i organskim tlima, pa preporučujemo upotrebu supstrata za izvrsnu bazu Substratica Compact mix. U supstrat je dodan humusni kompost i organski kalcij, što je posebno pogodno za bobičasto voće.

Za uspješno zadržavanje vlage i zaštitu od temperaturnih razlika preporučujemo upotrebu proizvoda Organska dekorativna kora. Veliki kokosovi dijelovi uspješno zadržavaju vodu i štite vaše zelene gredice na potpuno prirodan način. A gliste i bubamare ih obožavaju!

Za najljepše jagode i bobičasto voće preporučujemo gnojidbu na početku rasta (proljeće) i prilikom sadnje novih biljaka. U svakom slučaju, ne zaboravite dognojavati ​​tijekom vegetacije.

Svježe jagode bez kemikalija i umjetnih gnojiva

Prednost organskog vrtlarenja je u tome što u svom vrtu možete uzgajati jagode koje nisu proputovale pola Europe, bile maksimalno špricane i nahranjene umjetnim gnojivima. Stoga smo u HomeOgarden-u proizveli 100% organsko gnojivo za jagode koje bobičasto voće opskrbljuje ključnim hranjivim tvarima na prirodan i održiv način te im daje dodatnu potporu u rastu i stvaranju zdravih plodova.

Za najsočnije jagode gnojivu se dodaju prirodne alge i dva ključna minerala – organski magnezij i kalcij. Biljke će prštati od zdravlja i zadovoljstva.

SKU: 85803 Kategorije: , , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,83 €