Organski List 750 ml

Original price was: 6,17 €.Current price is: 5,74 €.

Opis proizvoda

Zašto upotrebljavati HomeOgarden Organski list:

 • Prirodno potiče rast zelenolisnih biljaka.
 • Odlično djeluje za vrijeme suše i vrućina.
 • Pomaže u apsorpciji hranjivih sastojaka iz tla.
 • Sadrži ključne hranjive sastojke za rast i razvoj.
 • Biljke će razviti više lisnate mase.
 • Pogodno za sve vrste zelenolisnih biljaka.
 • Djeluje brzo i učinkovito.
 • Bez umjetnih ili kemijski obrađenih sastojaka.

Organske hranjive tvari za čvrsto zeleno lišće

Organski list prirodno je tekuće gnojivo napravljeno kako bi se stvorili najidealniji uvjeti za rast zelenolisnih biljaka. Potrošnja gnojiva vrlo je ekonomična, jer ćete moći koristiti isto gnojivo za sve zelenolisne biljke, bilo da je to salata, svježi timijan ili ukrasna trava.

Za bujno zeleno lišće pobrinuli su se dodani prirodni proteini u gnojivu, koji su glavna hrana za biljke. Biljkama priskrbljuju svu potrebnu energiju za rast, stvaranje zelenih dijelova i lisne mase biljaka. Listovi će biti čvrsti i zdravi.

U tekućem gnojivu nalaze se samo prirodno dobiveni sastojci. To je posebno važno za lisnato povrće, koje kasnije konzumirate. Uz gnojivo Organski list vaš usjev će biti zdrav a na tanjuru ćete imati zdravu I ekološku hranu.

Primjena tekućeg gnojiva Organski list

Gnojivo je tekuća organska suspenzija, zato je njegova priprema jednostavna.

 • Gnojivo razrijedite u prikladnom omjeru s vodom i njime redovito zalijevajte biljke.
 • Zalijevanje biljaka tekućim gnojivom preporučuje se svakih 14 dana.
 • Za manju kantu za zalijevanje potrebno vam je: 7-8 ml (1 čep) na 1,5 l vode
 • Za veću kantu za zalijevanje potrebno vam je: 25 ml (3 čepa) na 5 l vode
 • Za prihranu putem lišća potrebno vam je: 15 ml (2 čepa) na 10 l vode.

Upotreba & specifičnosti proizvoda

Je li tekuće organsko gnojivo Organski list prikladno za moj vrt?

Organski list prirodno je tekuće gnojivo pogodno za prihranu svih vrsta zelenih biljaka. Koristi se za gnojidbu biljaka na gredicama, visokim gredicama, posudama ili u vrećama za sadnju.

Za koje zelenolisne biljke je primjereno gnojivo Organski list?

Gnojivo je primjereno za sve zelenolisne biljke, kao što su:

 • Zeleno povrće: zelena salata, špinat, blitva, kupus, kelj
 • Začini: bosiljak, peršin, mažuran, ružmarin
 • Ukrasno zeleno bilje: ukrasna trava, žive ograde, lovor višnja
 • Sobne zelene biljke

Na koje načine mogu koristiti gnojivo Organski list?

Proizvod koristite kao gnojivo za gnojenje svih vrsta biljaka. Preporučujemo da svoje biljke hranite redovito. Na taj način biljke redovno opskrbljujete hranjivim sastojcima potrebnim za bujan rast.

Koliko gnojiva mi je potrebno?

Pomiješajte gnojivo s vodom i njime zalijevajte biljke svakih 14 dana. Trebate 7-8 ml (1 čep) na 1,5 l vode ili 25 ml (3 čepa) na 5 l vode. Za prskanje po lišću koristite nižu koncentraciju, 15 ml gnojiva (2 čepa) na 10 l vode.

Što sadrži tekuće organsko gnojivo Organski list ?

Vodotopiva organska suspenzija s prirodnim proteinima. Organsko gnojivo NPK 5-2-4. N (ukupni dušik) 5%, NH4 (amonij) 2%, NO3 (nitrat) 0,1%, P205 (fosfor pentoksid), topljiv u vodi, 2%, K20 (kalijev oksid), topljiv u vodi, 4%, CaO ( kalcijev oksid) 0,2%, MgO (magnezijev oksid) 0,4%. Vrijednost PH 5,5–6,5. Količina teških metala nalazi se ispod maksimalno dozvoljenih koncentracija.

U koje doba godine koristiti proizvod?

Tekuće organsko gnojivo se može koristiti tijekom cijele vegetacije. Gnojidba se posebno preporučuje u vrućim, suhim mjesecima, jer je to vrijeme kada biljke najteže dobivaju hranjive sastojke iz tla. Sobne biljke mogu se gnojiti i u zimskim mjesecima.

Kako postići najbolje rezultate

Dobra organska gnojiva također trebaju kvalitetnu prirodnu podlogu za najbolje performanse. Ako ste se odlučili za potpuno organski vrt, sve počinje s organskom zemljom. Za sadnju preporučujemo upotrebu organskog supstrata Organska zemlja s kokosovim vlaknima. Ona savršeno zadržava vlagu i omogućuje biljkama da razviju snažan korijenov sustav.

Za uspješnu borbu protiv korova i temperaturnih razlika preporučujemo Organsku dekorativnu koru. Kokosovi dijelovi uspješno zadržavaju vlagu i štite vaše gredice na potpuno prirodan način. A gliste i bubamare ih obožavaju!

Organske hranjive tvari i prirodni proteini za bujne zelenolisne biljke

Gnojivo Organski list je 100% organskog podrijetla bez dodanih agrokemikalija. Na taj način, ne morate brinuti hoće li toksini završiti u vašoj zelenoj salati!

Prirodnim gnojivima zaštitit ćete tlo i podzemne vode, a biljke će uspijevati bez umjetnih stimulansa. Uz dobro gnojivo, biljka dobiva sve odgovarajuće hranjive sastojke potrebne za stvaranje jakih zelenih listova.

Još je važnije što stavljate na svoj tanjur. Vjerujemo da vam je stalo i do Majke Zemlje i do kvalitete hrane koju s ljubavlju uzgajate u svom vrtu i u mirisnim posudama sa začinskim biljem. S upotrebom gnojiva Organski list ciklus organskog vrtlarenja je završen a vaša zdjelica salate nikada nije bila toliko zdrava i ukusna.

 

SKU: 84816 Kategorije: , , , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5,74 €