Brodilon home blok 300 g

Original price was: 2,87 €.Current price is: 2,67 €.

Opis proizvoda

HOBI mamac u obliku parafinskog bloka za deratizaciju.

DJELATNA TVAR
Difenacoum 0,025 g/kg

UPOTREBA
BRODILON DIF HOME BLOK je specifično formuliran kruti mamac u obliku parafisnkog bloka, ukusan glodavcima a neprivlačan većini drugih neciljanih životinja, sa većim postotkom parafiona što ga čini stabilnijim u vlažnim uvjetima. Ugibanje glodavaca nakon konzumacije je postupno i slično prirodnom. Smrtonosna doza kod miševa postiže se već nakon jednog uzimanja mamaca, a kod štakora nakon nekoliko obroka.

Gorka tvar dodana u mamac djeluje odbojno za gutanje i učinkovito sprečava hranjenje neciljanih životinja, kao i ljudsku zloupotrebu.

Brodilon DIF HOME BLOK se upotrebljava za suzbijanje štakora (Rattus norvegicus, R. rattus) i miševa (Mus musculus) u komunalnoj i javnoj higijeni za preventivnu i protuepidemijsku deratizaciju. Preporučuje se ove mamce postavljati pojedinačno ili po nekoliko komada u tipizirane zaštitne kutije za rodenticide ili ih vezati za žičane omče. Upotreba se može ponoviti za 14 dana i ponavljati u određenim vremenskim razmacima dok miševi i štakori ne prestanu jesti blokove.

SKU: 37039 Kategorije: , , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2,87 €